Címlap

Üdvözöljük a Naturista Strand-kempingben, Sziksósfürdőn!

 

 

Bővebben Rólunk

 
 
 
 

Hírek, események

A vasárnap a felnőtt díjkiosztóról szólt. Bár a rossz idő miatt bekerültünk a faházba, ez még senkit sem állított meg abban, hogy vállon veregesse magát. A felnőtt sportolók oklevelet és érmet kaptak, illetve el is dőlt a Vándor kupa, meg a csapatversenyek sorsa is. Utána egy levezető bemelegítéssel fejezhettük volna be a Sport Hetet, de nem tettük, és a legjobbak szikis pólót is kaptak.
 

Szombaton sorban fárasztottuk ki a felnőtteket, többek közt 100m-es futással és távolugrással. A fekvőtámaszt követte az úszás, ahol sokan próbálták ki álló(és úszó) képességüket. Ebéd után a barnasági verseny volt a soros, ezt követte a sörivó, illetve szkander kocsmasportjai. A szokásos testfestőn rengeteg remek festő meg ,,vászon" vett részt, ahol inkább a művészlelkek voltak előnyben. Este fergeteges diszkót tartott Sanyi.

Péntek a gyerekek napja volt. Reggel 100m-es futással indítottunk, aztán kiugrálhatták magukat távolugráson, és erősíthettek fekvőtámasszal. Jégköpőn, még a gyermek-lelkű felnőttek is indulhattak, a lufidobón és minipecán viszont annál kevésbé. Ebéd után jött az almaevés, majd harcolhattak a gyerekek szkanderben és a Mini Sziki Szumón. Végezetül díjkiosztóval és Gyerek-diszkóval zártuk a napot.