Címlap

Üdvözöljük a Naturista Strand-kempingben, Sziksósfürdőn!

 

 

Bővebben rólunk

 
 
 
 

Hírek, események

Nagy csinnadrattával és érdeklődéssel indult a 28. Nemzetközi Sporttalálkozó, alias Sporthét a Szikin. A köszöntő és a technikai információk után Kata jól befűtött a résztvevőknek egy (főleg nekem) kemény bemelegítéssel, hajlongott, ugrabugrált öreg és fiatal.

 

Kedves Mindenki!

Már nagyon közeleg a 28. Nemzetközi Naturista Sporttalálkozó, azaz a Sporthét! Mi, a szervezők és reméljük, hogy ti is kellő lelkesedéssel várjátok, hogy újra összegyűljünk és egy versenyekkel, jókedvvel teli hetet töltsünk el együtt. Az idei sporthét július 25-től július 31-ig tart. Néhány új sportlehetőséggel bővül a sporthét programja. Aki igazán elszánt az már interneten előre is tud nevezni ezen a linken:

Holland barátaink többsége rendben megérkezett a buliba, ami szokás szerint egy vacsorával kezdődött, birkapörkölt és palacsinta volt a menü.

Gyermek- és felnőtt előadások követték egymást, versek, táncok, dalok, viccek, magyarul, hollandul és angolul is, Szolja az Eurovízió ukrán győztesének, Jamalának egy dalát énekelte. A hollandok sokgenerációs tánca volt a legnépesebb szereplőgárdájú. Tűzijáték vezette be Jack énekét, Gabeszék is szépen mentettek, amíg Sanyi az előre meg nem beszélt dalokat szedte a netről.